INFO2 sile bace

PENTING
Sila SMS saya selepas menghantar e-mail @ SMS terus order anda ke 012-3517743. Terima kasih

Salam...alloo..kadang2 saye tak sempat nak men update blog dgn order2 baru,,jd leh tengok album kat facebook saye...album name--->handmade or else find my fb Asiah Yunus atau search
haisa_haisa@yahoo.com

Penguguman

1. Nak bagi free gift lain dari lain dengan harge serendah RM1.. sile email to me :)

2. saye baru beli Karl Leather,, jadi sape nak order hp case sile order cepat2 ye sebab material limited (*_^)

3.
Sorry,,readymade sold out. But kalau berminat dengan mane2 design just make an order

(^___^) selamat meng order @ shopping..thanks


Apr 18, 2011

Also done ... sorry for waiting


In progress


Finally done !! Sorry for waiting guys






In progress......


Siap dah (^_^)

1 comment:

  1. cantik la che yah, semakin bekembang bisnes ni..gud2

    ReplyDelete